Uzsgyi! :)

Nem különösebben szeretnék foglalkozni már ezzel az egész kovidka-baromsággal, egyszerűen csak unalmas, és gondolom nem csak nekem. Nem mintha ne lehetne még most is hellyel-közzel újat mondani a témáról, de ezek kivétel nélkül felkavaró dolgok lennének, amit ezen a ponton már teljesen feleslegesnek tartok, hiszen aki eddig nem értette, hogy mi van, az nem ettől fogja megérteni, aki pedig már érti, annak csak feleslegesen húznám az idegeit, a Krisztus Testének nem arra van szüksége, hogy folyton csak a gonoszságot és ostobaságot lássa, abból épp elég annyi, hogy megfelelően tájékozottak legyünk az ördög szándékait és mesterkedéseit illetően (2Korintus 2:11), de ennyi. Nem ezzel kell állandóan foglalkozni, sokkal inkább Krisztusra kell nézni és bemenni a megígért nyugalomba, ami a miénk lehet, most is simán a miénk lehet, mikor a világ és az istentelenek elalélnak a félelemtől. Úgy vélem, hogy nem csak lehet, hanem meg is van nekünk ez a nyugalom az Úr szárnyai alatt (lásd pl. a 91. zsoltárt). Viszont amit most találtam, az olyan mókás, hogy be kellett dobjam ide is:)!

Azt ugye lehet már tudni jó ideje, hogy a világra ráerőszakolni kívánt génkoktél (ami a fenevad bélyegének előképe, előkészítése, technológiai környezetének és hátterének biztosítása) abortált csecsemők sejtjeit tartalmazza. Többek között ezért is adják meg sok helyen a vallásos okból való felmentést a beinjektálási kötelezettség alól, mert egyébként ez elég jól dokumentált és bizonyítható információ. Ez az információ kb. egy hete még nyíltabb megerősítésre került egy kiszivárgott email miatt, amit a Pfizer egyik fejese küldött szét az alkalmazottak közt. Röviden kb. arról szólt, hogy mindenki tartsa a száját a magzatokból származó sejtek miatt, a közvéleménynek ezt nem kell tudnia. Az alábbi videóban pedig az látható, ahogy a Project Veritas riportere bevárta a háza előtt, hogy megkérdezze erről, mire a nő azonnal futásnak eredt és bemenekült:D! És ha már én ilyen jót nevettem ezen, akkor miért is tartóztatnám fel a nevetés lélekre ható gyógyhatását éppen tőletek:)? Itt van tehát a link, illetve akkor már le is fordítom a szöveget, a videó amúgy sincs egy perc sem:

https://www.youtube.com/watch?v=50kghlaHYvM

Riporter: Ön Vanessa? (A nő elkezd spurizni) Vanessa Gelman, a Project Veritas tudósítója vagyok...

Bejátszás, ahol felolvasnak az említett email-ből:

Vanessa Gelman Washington-ban dolgozik a cég nemzetközi kutatásainak rangidős vezetőjeként, tőle idézünk: "A vállalat ügyeit tekintetbe véve el akarjuk kerülni, hogy a magzatsejtekről való információ kikerüljön és elterjedjen. Úgy véljük, hogy a kockázat, ami ennek az információnak a közlésével járna, az túlsúlyban van bármiféle előnyhöz képest, különös tekintettel azon átlagemberekre, akik olyan módon használnák ezt az információt, ahogy azt mi nem akarjuk, hogy a közvélemény elé kerüljön.

Riporter: Kisasszony, miért küldött ki email-eket, amelyekben arra utasítja a Pfizer alkalmazottjait, hogy ne tegyenek jelentést arról, hogy magzati sejteket használnak? Kisasszony? Mi egyebet rejtenek még el a nyilvánosság elől? Kisasszony, mit rejt még el a nyilvánosság elől? Az embereknek ezt tudniuk kell.

Ez hát a helyzet, szerettünk volna feltenni néhány kérdést, ő pedig rohanni kezdett. Szerintünk az embereknek tudniuk kell ezekről a magzati sejtekről szóló email-ekről. Szerettük volna hallani a kommentárját, ő viszont elfutott. Van, hogy nem akarnak válaszolni az elkövetett szélhámosságaik miatt. Mi megtesszük, ami tőlünk telik, a kérdés csak az, hogy ki a következő?

(2021. 10. 17.)

    16
    0