top of page

Az evangélium - Mit tegyek, ha meg akarok menekülni?

Frissítve: 2020. dec. 9.

Valld meg Istennek, hogy bűnös vagy, higgy az evangéliumban, hogy Jézus Krisztus meghalt a bűneinkért, eltemették és feltámadt a harmadik napon, hogy a kiontott vére megtisztítson minket a bűneinktől, és hívd segítségül Jézus Krisztus nevét, és üdvözülsz.


"Mert úgy szerette Isten a világot, hogy az Ő Egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz Őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen." (János 3:16)


"Mindnyájan vétkeztek és szűkölködnek az Isten dicsősége nélkül." (Róma 3:23)


"Amint meg van írva: nincs igaz egyetlenegy sem." (Róma 3:10)


"A bűn zsoldot fizet és zsoldja a halál; Isten ajándékot ad s kegyelmi ajándéka az örök élet, Krisztus Jézusban, a mi Urunkban." (Róma 6:23)


"Legfontosabb, amit átadtam nektek, az volt - amit én is úgy vettem -, hogy Krisztus meghalt a mi bűneinkért az Írások szerint és hogy eltemettetett és hogy feltámadott a harmadik napon az Írások szerint." (1Kor 15:3-4)


"Minekutána azért most megigazultunk az Ő vére által, sokkal inkább megtartatunk a harag ellen Ő általa." (Róma 5:9)


"Mindenki, aki segítségül hívja az Úr nevét, üdvözül." (Róma 10:13)


"Aki hisz a Fiúban, örök élete van; aki pedig nem hisz a Fiúban, nem lát majd életet, hanem az Isten haragja marad rajta." (János 3:36)


Érdemes ezt még ma megtenni, mert az elragadtatás után már más lesz a helyzet, be fog lépni a képbe a "fenevad bélyege", amit ha elfogad az ember, elkárhozik. Ha ezt valaki az elragadtatás után olvassa: semmiképpen ne fogadja el azt. Ez a bélyeg valamiféle jelzés lesz, amivel az ember kifejezi az elkötelezettségét az antikrisztus felé, más szóval az istenének ismeri majd el, továbbá ez a jelzés szükséges lesz ahhoz, hogy az ember venni és eladni tudjon, nélküle nem lesz lehetőség ételt venni sem. Az elutasítása halálbüntetéssel fog járni, az elfogadása viszont örök kárhozattal, így jobb lesz akkor a kivégzést választani. De bölcsebben tenné az ember, ha idáig el se jutna, úgyhogy aki ezt még az elragadtatás előtt olvassa, ne tétovázzon, térjen meg a fent említett pofonegyszerű módon, nincs apró betűs rész, sem pedig vesztenivaló. Ha mégis elmulasztja ezt, akkor készülhet, hogy ha túl is éli az apokalipszis katasztrófáit és borzalmait, választania kell majd, hogy fizikai halál vagy örök kárhozat. Isten előre megmondta ezeket, már látjuk is az előképeit, ebből is tudhatjuk, hogy ez az igazság.


"És mindenkit, kicsinyeket és nagyokat, gazdagokat és szegényeket, szabadokat és szolgákat jobb kezükön vagy homlokukon bélyeggel jelöltek meg, hogy senki se vehessen, se el ne adhasson, csak az, akin a bélyeg van: a vadállat neve, vagy nevének száma." (Jelenések 13:14-17)


"És láttam egy másik angyalt fenn az égbolt közepén repülni. Nála volt az örökkévaló evangélium, hogy hirdesse a földön lakóknak, minden népnek, törzsnek, nyelvnek és nemzetnek. És azt mondta hangos szóval: Féljétek az Istent, és adjatok Neki dicsőséget, mert eljött az Ő ítéletének órája, és imádjátok azt, Aki teremtette az eget és a földet, és a tengert és a vizek forrásait". (Jelenések 14:6-7)


"És egy harmadik angyal is követte, aki hangosan ezt kiáltotta: Ha valaki imádja a vadállatot, és az ő képét és bélyegét felveszi homlokára vagy kezére, az is inni fog az Isten haragjának borából, amely elegyítetlenül tölti meg az Ő haragjának poharát, és kénköves tűzben fog gyötrődni a szent angyalok és a Bárány orcája előtt. Kínjaik füstje felszáll örökkön örökké, és nem lesz nyugalmuk sem éjjel, sem nappal azoknak, akik imádják a vadállatot és az ő képét, és akik felveszik az ő nevének bélyegét." (Jelenések 14:9-11)



134 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Friss imaválasz és útmutatás

Mint ahogy arról korábban már többször is írtam, időről-időre előfordul, hogy Isten tanácsát kérem valamiben, hogy hogyan tovább. Ha pedig épp nincs válasz, akkor azt úgy értelmezem, hogy ez rám lett

Hogyan meneküljünk meg a pokoltól?

Hogyan meneküljünk meg a pokoltól (Az egyetlen út a Mennybe) https://www.youtube.com/watch?v=PFMc11gIMeM A videó szövege magyarul: Ezt mondja Isten Igéje a Róma 3:23-ban: "Mert mindnyájan vétkeztek, é

Kérni Jézust, hogy a szívünkbe költözzön?

https://www.youtube.com/watch?v=aVXZjEpqCs0 A videó magyar szövege: Üdv, a nevem Robert Breaker, egy rövid videóval szeretném érinteni ezt a kérdést, amelyet mostanában többen is feltettek nekem. Ez e

Post: Blog2_Post
bottom of page