top of page

Egy sátánista rituálé szemtanúja

Frissítve: 2020. szept. 5.


Készítettem egy kivonatos fordítást ehhez a videóhoz, illetve a leírásban szereplő szöveghez. Viszont előre szeretnék figyelmeztetni mindenkit, hogy csak saját felelősségre nézze meg és/vagy olvassa el, ugyanis olyan szélsőségesen durva és sokkoló eseményt ír le, amit horrorfilmekben sem nagyon lát az ember. Talán még az is megbánhatja, hogy elolvasta, aki nem tartja magát gyenge idegzetűnek. Felmerülhet a kérdés, hogy miért foglalkozom egyáltalán ezzel, ha ilyen szörnyű... valahol jogos a kérdés, talán az alábbi versekkel foglalnám össze az okát:


"És ne legyen közösségetek a sötétség gyümölcstelen cselekedeteivel, hanem inkább feddjétek meg azokat; mert éktelen dolog csak mondani is, amit azok titokban cselekszenek." (Efézus 5:11-12)


A "megfeddés" kifejezés helyén más fordításokban, pl. az angol nyelvű King James változatban a "leleplezés" szerepel, csak hogy érthetőbb legyek - a görögben nem néztem utána, de hajlamos vagyok megelőlegezni a bizalmat, mert aminek eddig behatóbban utánanéztem, ott a King James mindig jóval pontosabb volt a Károlinál is, egyéb modern magyar fordításokat meg már szóba se hozzunk. Akárhogy is, a sötétség cselekedeteinek leleplezése a cél. Ezek és egyéb gonoszságok miatt sem tudok csak úgy legyinteni a jelekre, és mint némelyek, úgy tekinteni az apokalipszisre, azaz ennek a világrendszernek és ennek a kornak a végére, mint valami félelmetes, nem kívánt dologra, amit minél távolabb szeretnék tudni magamtól. Én legalábbis csodálatosnak tartanám, ha végre megfizetne ez a világ a hazug istentelenségéért és mindazért az ártatlan vérért, amit kiontott. Nem tudok ellenérzéssel viseltetni az iránt, hogy Jézus az ígéret szerint eljöjjön és elfoglalja az Őt illető, jog szerint való helyét az uralkodásra, ellentétben azokkal, akikről például a Lukács 19:14 is beszél.


Akkor tehát a leírásban szereplő szöveg magyarul (a "handler" kifejezést jobb híján "kezelőnek" fordítottam, de körülbelül azokat takarja, aki az okkult szervezetben lévő agymosott személyek irányításáért, hipnotizálásáért, agymosásáért és az ezekben való megmaradásukért személyesen felelnek - talán még az "irányító" vagy "idomár" is hellyel-közzel elfogadható magyar megfelelők lennének):


"Bathurst, 1985. október 6. A "Sas Rendjének" zászlaja alatt bemutatott rituálé. VIP résztvevők: Richie Benaud (BBC, ausztrál médiaszemélyiség, egyúttal a születésnapján tartották), id. Kim Beazley (politikus, a kommunista párt tagja), Bruce Spence (színész, kommunista és szabadkőműves), John Avery (a New South Wales-i rendőrség akkori vezetője) és egyéb ismert emberek. Fionát a kezelője hozta a helyszínre, Dr. Leonas Petrauskas (teozófus, a rózsakeresztes rend tagja, litván-szovjet kém)."


Itt pedig maga az eredeti helyszínen készült videó szövege (még egyszer felhívom a figyelmet arra, hogy csak saját felelősségre olvasandó):


"Fiona Barnett - Egy VIP sátánista rituálé szemtanúja, Bathurst, 1985


Berángattak egy terhes nőt a színpadra... ide. Teli torokból üvöltött, mivel nem kábították el és nem is hipnotizálták, én pedig emlékszem, ahogy ott ültem és arra gondoltam "Istenem, nem drogozták be, nem hipnotizálták"... iszonyú volt. A szervezete tele volt adrenalinnal, a terhességtől nagyon nagy volt a hasa, meztelen volt. Egyike volt azoknak, akiket tenyészállatnak is neveznek, csak arra használják őket, hogy szüljenek a rituálék számára és a szexuális célú gyerekkereskedelem miatt. A színpadra rángatták, lefektették egy bizonyos irányba, mert a feláldozott személy feje mindig egy irányba kellett nézzen. Beazley itt állt, s miközben a nő üvöltött, ő fel-alá sétáltgatott, majd így szólt: "Bocsássanak meg egy pillanatra...", és mindenki nevetett. Mindenki mókásnak tartotta rajtam kívül. A két biztonsági emberük mellett több segítség kellett, a rendőrrel leszorították, lefogták minden végtagját... Benaud egy szertartáshoz használt tőrt szorongatott, valamivel hátrébb állt, és a szokásos baromságaikat csinálták, hajlongtak és imádták Baált, Lucifert, "Üdvözlégy Sátán", "Hajnal fia", meg imádták az összes többi istenséget. Magasra emelte a tőrt, és miután elvégezte a szokásos kántálását, két kézzel beledöfte a nő mellkasába a szegycsont környékén, és felhasította őt egész a szeméremcsontig, a vér csak úgy fröcskölt mindenfelé, mint valami szökőkút, mindent beterített. Azután kihúzták a babát, az emberek segédkeztek... volt egy arany tál és egy serleg, a serlegbe eresztették a csecsemő vérét, azután felvagdalták a csecsemőt és rátették az arany tálra, majd körbeadták "úrvacsora" céljából. Ez a fekete mise. Az igazi, tipikus, régimódi fekete mise, amire a katolikus misét alapozták. A katolikus mise, a latin mise ennek a higiénikus változata. Semmi keresztényi sincs a katolikus misében. A következő dolog, amire emlékszem, hogy a színpadon gyerekek voltak sorban felállítva, nyolc-tíz évesek. Hipnotizálva voltak, csak álltak sorban egymás mellett és bámultak maguk elé. Nagyon szép kisgyerekek voltak. Hoztak egy szamurájkardot, sorban mentek végig a gyerekeken, és egymás után levágták a fejüket. A gyerekek teste eldőlt és a vér ömlött mindenfelé, ha végeztetnétek egy vizsgálatot, biztos, hogy találnának itt vért, DNS-t... kell, hogy legyen még itt. Hogy a nőt nem drogozták be vagy hipnotizálták, annak az volt a célja, hogy annyi adrenalin legyen a vérében, amennyi csak lehetséges, mert ezek függői az adrenalinnak, és megisszák a vért, a csecsemő vérét, mert a haláltusa gyötrelmét a csecsemő is érzi. Ezután egy véres orgia veszi kezdetét, mert szexuálisan felajzottá válnak ettől a szartól. Kim Beazley elindult hozzám, közben felkapta az egyik kisgyerek fejét a hajánál megfogva, odajött és az arcomba nyomta a levágott fejet, és azt mondta: "Vegyétek és egyétek", és harapnom kellett egy darabot az arcából. Azután orgiába kezdtek... förtelmes volt... a legalantasabb dolog, amit csak láthat az ember az életében."


(2020. április 10.)

57 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Uzsgyi! :)

Nem különösebben szeretnék foglalkozni már ezzel az egész kovidka-baromsággal, egyszerűen csak unalmas, és gondolom nem csak nekem. Nem mintha ne lehetne még most is hellyel-közzel újat mondani a témá

Robert Breaker: Az igazság a sabbatról

https://www.youtube.com/watch?v=yuTAaJ1kgoU Magyar szöveg 1:52-től (a bevezető nem kapcsolódott a tárgyhoz): A mai témánk: az igazság a sabbatról (szombatnap). Sokan kérdezik tőlem: "Breaker testvér,

Újabb előkép

"Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezükre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek és hogy senki se vehessen, se e

Post: Blog2_Post
bottom of page