top of page

Újabb előkép

"Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezükre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek és hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak akin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma." (Jelenések 13:16-17)


Egy Fülöp-szigeteki polgármester kitiltotta az oltatlanokat az élelmiszerüzletekből:

A cikk magyarul (az eredeti tartalmazza az igazoló linkeket):

Mivel a kormányok úgy vélik, hogy ők rendelkeznek az emberek testével és elméjével, így az emberi jogokkal szembeni visszaélések világszerte erősödnek. Junard "Ahong" Chan, a Fülöp-szigeteki Lapu-Lapu polgármestere aláírt egy terror-rendeletet, mely az áruházakból, kisboltokból, bevásárlóközpontokból és élelmiszerboltokból kitiltja az "oltatlanokat". Akik nem teszik ki a testüket a kísérleti covid19-protokollnak, azokat kiközösítik a társadalomból, kiéheztetik és fokozatosan elkülönítik. Ez a fajta "oszd-meg-és-uralkodj" stratégia a terror és a megszégyenítést eszközeivel igyekszik elérni a teljes engedelmességet. Az ételt és az alapvető szükségleteket mostanra fegyverként használják az emberiség ellen.

Egy újabb Nürnbergi per van kinézőben, mivel a kormányok folyamatosan megszegik és kigúnyolják az informált hozzájárulást és a legalapvetőbb orvosi etikát.

Chan polgármester rendelete (No. 2021-040) több korlátozást tartalmaz, melyek augusztus 25-ig lesznek érvényben. Ezt a dátumot követően az általános korlátozások megszűnnek azok számára, akik behódoltak a vakcina-követelményeknek. A visszaélések jogtalansága folytatódni fog az oltatlanok ellen, de tovább növekszik majd az oltottak ellen is, akik felé az erősítő oltások elfogadása lesz a követelmény. Bárki, aki nem hunyászkodik meg a kormány vakcinás fenyegetései előtt, azt elkülönítik, kiközösítik a társadalomból, kiéheztetik, korlátozzák az élethez való jogait. A belátható jövőben ezek a túlkapások folytatódni fognak, mert túl sok ember hódol be és túl kevesen állnak ellen ezeknek a zsarnokoknak.

Chan polgármester rendeletének négyes szekciója ezt mondja: "2021 augusztus 25-ig csak az oltási igazolványukat bemutató oltott személyek léphetnek be a köz-, és magánüzletekbe, beleértve az áruházakat, kisboltokat, bevásárlóközpontokat és élelmiszerboltokat."

Mi szükség gázkamrákra, ha a kormányok az emberek ellen törve lépten-nyomon éheztethetik őket és fenyegethetik az életüket? Chan szerint a város félmilliós lakossága nem oltatja magát elég gyorsan ahhoz, hogy elérjék azt a hetven százalékos arányt, amelyet a kormányok világszerte próbálnak kierőszakolni.

A rendelet létrejötte után Chan a facebook-on kezdett el dicsekedni a beadott oltások számának hirtelen megnövekedésével (a napi átlag 2000-ről 5600-ra nőtt). Úgy látszik a terror és a megfélemlítés lett az új szabvány az orvosi erkölcs terén: a kormányok kegyetlen bűncselekményeket követnek el, ahogy fenyegetőzéssel próbálnak jogot formálni az állampolgárok testére és meggyőződéseire.

A polgármesternek sok olyan civil ment neki az interneten, akiknek nincs vesztenivalójuk. Válaszul Chan azt írta, hogy a négyes szekció idővel kikerülhet a rendeletből, ha elegen beadatták az injekciókat. És itt már gyakorlatilag szó szerint kigúnyolt mindenkit, aki kétségbe vonja a hatalmát: "Isten áldjon minket, szeretlek mindannyiótokat", írta az elköszönésben.

Miközben egyre több embert fenyegetnek bele az együttműködésbe, a vakcina utáni káros mellékhatások és elhalálozások száma egyre csak nő. Noha az immunrendszer természetes ellenállóképessége átfogónak és tartósnak bizonyul, a közegészségügyi hatóságok cenzúrázzák azokat a módszereket és kezeléseket, amelyek segíthetnék az emberek felépülését a fertőzésből. Hogy a vakcina elfogadását erőltessék, világszerte visszatartanak információkat olyan étkezési-, és immunerősítő metódusokról, amelyek jelentősen megerősítenék a természetes immunitást.

Azzal, hogy kiéheztetéssel fenyegetik az embereket, fényesen bizonyítják, hogy senki egészsége nem érdekli őket, mert a céljuk gyógyászati agymosással és visszaélésekkel uralmat nyerni az emberek életén és tönkretenni azt. Ezek a fajta emberiség elleni bűntettek a történelem során még sosem voltak ennyire elterjedtek és valósággal tűzre vetik az 1947-es Nürnbergi Kódexet és annak elveit. Az emberi alany tájékoztatás utáni önkéntes beleegyezése teljességgel elengedhetetlen és kötelező érvénnyel betartandó.

Egy embernek joga van ahhoz, hogy szabad akaratból való döntést hozzon anélkül, hogy bármiféle erő, hatalmaskodás, csalás, megtévesztés, csalárdság, kényszer, túlkapás vagy a kényszerítés és a korlátozás bármilyen egyéb formája befolyásolná ebben, valamint kellő információval és megértéssel kell rendelkeznie a használt anyagot illetően, hogy jól felfogott és értelmes döntést tudjon hozni.

Az Egyesül Államokban AZONNALI felelősségre vonó pereket kell indítani minden politikus ellen, aki továbbra is megszegi a Nürnbergi Kódexet. Ezt mielőbb követnie kell a bírósági tárgyalásoknak is, ahogy az alapvető emberi jogoktól való megfosztásra irányuló összeesküvés továbbra is nyilvánvaló az egész világ előtt.

A Nürnbergi Kódexet ezen felül az alkalmazottak és az iskolák szintjén is be kell tartani, hogy megszűnjön a terror és véget érjenek a jogtalan eljárások és az emberek egészségügyi döntéseik alapján való megosztása és ellehetetlenítése. Az emberi jogok hatálytalanítják ezeket az illegális, diszkriminatív, elkülönítésre alapuló szabályozásokat, amelyek már több ipari ágazatban bevezetésre kerültek.

Ne adjátok többé oda a testetek felett való autonómiát, álljatok ki az orvosi etikáért és az informált hozzájárulásért. Ha már hoztál egy döntést magad és a családod számára, ne feküdj le a kényszernek, a fenyegetésnek és a visszaéléseknek, különben rabszolgává válsz. Ezeknek a gonosztevőknek a felelősségre vonását követően helyre kell állítani az orvosi erkölcstant és a Nürnbergi Kódexet az egész világon kötelezően be kell tartani.

(2021. 08. 04.)

12 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Friss imaválasz és útmutatás

Mint ahogy arról korábban már többször is írtam, időről-időre előfordul, hogy Isten tanácsát kérem valamiben, hogy hogyan tovább. Ha pedig épp nincs válasz, akkor azt úgy értelmezem, hogy ez rám lett

Egy rövidke bizonyság

Az imént történt, gondoltam megosztom, mert nagyon jó: imádkoztam Istenhez néhány dologgal kapcsolatban, többek közt bocsánatot kértem, amiért néhány nappal ezelőtt egy kissé megrettentem a világra né

Leomlott az ördögi emlékmű

Ennél remekebb hírre talán nem is ébredhettem volna a hetedik hónap hetedik napján: a Georgia Guidestones összeomlott:)!!! Aki nem tudná, hogy mi (volt) ez, keressen rá, olvasgasson utána, a lényeg rö

Post: Blog2_Post
bottom of page