top of page

Leomlott az ördögi emlékmű

Frissítve: 2022. aug. 1.

Ennél remekebb hírre talán nem is ébredhettem volna a hetedik hónap hetedik napján: a Georgia Guidestones összeomlott:)!!! Aki nem tudná, hogy mi (volt) ez, keressen rá, olvasgasson utána, a lényeg röviden annyi, hogy egy stonehenge-re emlékeztető kőépítmény, amire több nyelven is felvésték ezt a kvázi sátánista tízparancsolatot, melynek kiemelt pontja volt, hogy a föld népességét fél milliárd alatt kell tartani. Lényegében a szokásos Isten-ördög ellentét mutatkozott meg: Isten azt mondta, hogy szaporodjunk, sokasodjunk, töltsük be a földet, azaz éljünk, míg a sátán azt mondja, hogy nem, túl sokan vagytok, a föld nem bír el titeket, féljetek, rettegjetek (még ha nincs is mitől), ne legyetek még többen... más szavakkal: ne higgyetek, ne engedelmeskedjetek Istennek, inkább dögöljetek meg, lehetőleg minél többen és minél hamarabb. Vagy mondhatjuk azt is, hogy eszerint a nézet szerint Isten egy ütődött isten, aki nem tudott egy olyan bolygót teremteni nekünk, ami alkalmas arra, hogy a kiszabott ideig megfelelő otthont biztosítson nekünk. Nos, a helyzet az, hogy nem Isten az ütődött, hanem inkább annak nincs ki a négy kereke, aki Őt semmibe veszi, az nincs az eszénél, aki elhiszi a hazugságot és aki a maga debil és deformált világnézetéhez akarja igazítani a Bibliát ahelyett, hogy inkább elhinné.

Ennek egy újabb finom jelzését kaptuk tegnap. De mi történt? Amennyire látom, kétféle nézet van: a hivatalos álláspont szerint vandálok felrobbantották az egyik pillért, ezért a hatóságok kénytelenek voltak lebontani az egészet. Az esetről közzétett felvétel:

Ezen látjuk magát a "robbantást", illetve bevágtak egy kocsit, ahogy elhajt. A másik nézet szerint villám sújtott belé, amivel Isten fejezte ki, hogy mit is gondol erről az egész törekvésről (kicsit talán hasonlóan, amikor tavaly egy BLM-mozgalomhoz köthető falfestménybe csapott bele a villám). Ezt a bizonyos másik nézetet például itt fejti ki egy bizonyos illető:

Az angolul kevésbé értők kedvéért nagyjából arról van szó, hogy még a bontások előtt készült nappali felvételen látszik, hogy az állítólagos robbantás nem épp olyan nyomokat hagyott maga után, mint amilyen nyomokkal egy robbantás járna. A törmeléknek mindenfelé ott kellene lennie, tehát közel háromszázhatvan fokban (már amennyire a többi oszlop ezt engedi), de inkább csak egy bizonyos irányban/csóvában szállt szét, ami arra utal, hogy egy adott irányból, kívülről (felülről?) érte valamilyen csapás. Tovább erősíti ezt a tény, hogy az adott időben valóban viharok voltak a környéken és valóban volt villámlás (az úriember egy villámokat monitorozó oldalt is csekkolt, ami szintén ezt mutatja). Emellett egy robbantó már csak józan paraszti eszéből kiindulva is a középső oszlopot robbantotta volna fel, ami az egészet tartja (egyébként sem szokás viharban elindulni robbantgatni).

Gondolom mondanom sem kell, hogy igen, én is inkább arra hajlok, hogy Isten legyintette meg azt a förmedvényt, hogy megmutassa, valójában mennyi hatalma is van ezeknek a bohócoknak, akik lepaktáltak a sátánnal és azt hiszik, hogy ők majd uralkodhatnak az emberiségen. Ennyi a hatalmuk, egy nagy semmi, csak annyi, amennyit ideiglenesen megenged Jézus, hogy megmutatkozzék, ki szereti az igazságot és a jóságot, és ki választja a halált meg a hazudozást. Bohócok ezek a "hatalmasok", bolondabbak a bolondnál, csak veszíthetnek. De visszatérve: már csak azért sem hiszem el a "vandalizmussal" kapcsolatos hivatalos közleményt, mert a környéket több kamera figyeli a nap huszonnégy órájában, és ők mégis csak ennyit bírtak (mertek) megmutatni a felvételekből, tehát a konkrét szétrepülést, meg egy nyomorult kocsit, ami vagy tényleg akkor volt ott, vagy nem, de természetesen egy nyomorult lelket sem, akik odavitték és elhelyezték a robbanószert, mert hát miért is:)? De az is milyen roppant kényelmes, hogy még a "robbantást" is csak olyan szögből mutatják, hogy pont ne lehessen látni, hogy vajon villám csapott-e belé. Talán így kell megvágni egy felvételt, ha azt akarjuk bizonyítani, hogy nem volt itt semmiféle Isteni beavatkozás, illetve azt akarjuk, hogy az elkövetők kézre kerüljenek? Erősen kétlem.

De akárhogy is történt, nekem végeredményben édes mindegy, a lényeg, hogy végre eltöröltetett a föld színéről az ostobák kiáltványa. Épp néhány bejegyzéssel ezelőtt volt szó arról, ahogy Isten azt kommunikálta felém, hogy közeledik Babilon pusztulása, tessék, itt egy újabb kis iránymutató arra, hogy mi várható: a jövendő a béke emberéé, a gonosz pedig elpusztul, nézzük majd a helyét, és nem lesz ott. Pont, mint ennél ez a szánalmas tákolmánynál. Úgyhogy örüljön, aki csak Jézusban van, nem fog már sokáig tartani ez a rendszer, hiába üvöltenek még teli torokból a hívei, úgy pusztul majd el ez az egész, mintha sose lett volna, és meglakol mindenki, aki gyűlölte a jót, aki gyűlölte Istent. Hamar eljön a szabadulásunk, úgyhogy emeljétek fel a fejeteket, mosolyogjatok, örüljetek Annak dicsőségére, aki mindent előre elmondott nekünk! Egyedül Jézusé a dicsőség:)!


"Mert az elvetemültek kivágattatnak; de akik az Urat várják, öröklik a földet. Egy kevés idő még és nincs gonosz; nézed a helyét és nincsen ott. A szelídek pedig öröklik a földet, és gyönyörködnek nagy békességben." (Zsoltárok 37:9-11)

(2022. 07. 07.)

36 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Friss imaválasz és útmutatás

Mint ahogy arról korábban már többször is írtam, időről-időre előfordul, hogy Isten tanácsát kérem valamiben, hogy hogyan tovább. Ha pedig épp nincs válasz, akkor azt úgy értelmezem, hogy ez rám lett

Egy rövidke bizonyság

Az imént történt, gondoltam megosztom, mert nagyon jó: imádkoztam Istenhez néhány dologgal kapcsolatban, többek közt bocsánatot kértem, amiért néhány nappal ezelőtt egy kissé megrettentem a világra né

Amir Tsarfati: Mikor NEM lesz az elragadtatás?

https://www.youtube.com/watch?v=KTjgaup5XWI Magyar szöveg: Mikor NEM lesz tehát az elragadtatás? Azért így kérdem, mert ezt megnézve kizárásos alapon már láthatjuk az időszakot, amikor viszont megtört

Post: Blog2_Post
bottom of page