top of page

Uzsgyi! :)

Nem különösebben szeretnék foglalkozni már ezzel az egész kovidka-baromsággal, egyszerűen csak unalmas, és gondolom nem csak nekem. Nem mintha ne lehetne még most is hellyel-közzel újat mondani a témáról, de ezek kivétel nélkül felkavaró dolgok lennének, amit ezen a ponton már teljesen feleslegesnek tartok, hiszen aki eddig nem értette, hogy mi van, az nem ettől fogja megérteni, aki pedig már érti, annak csak feleslegesen húznám az idegeit, a Krisztus Testének nem arra van szüksége, hogy folyton csak a gonoszságot és ostobaságot lássa, abból épp elég annyi, hogy megfelelően tájékozottak legyünk az ördög szándékait és mesterkedéseit illetően (2Korintus 2:11), de ennyi. Nem ezzel kell állandóan foglalkozni, sokkal inkább Krisztusra kell nézni és bemenni a megígért nyugalomba, ami a miénk lehet, most is simán a miénk lehet, mikor a világ és az istentelenek elalélnak a félelemtől. Úgy vélem, hogy nem csak lehet, hanem meg is van nekünk ez a nyugalom az Úr szárnyai alatt (lásd pl. a 91. zsoltárt). Viszont amit most találtam, az olyan mókás, hogy be kellett dobjam ide is:)!

Azt ugye lehet már tudni jó ideje, hogy a világra ráerőszakolni kívánt génkoktél (ami a fenevad bélyegének előképe, előkészítése, technológiai környezetének és hátterének biztosítása) abortált csecsemők sejtjeit tartalmazza. Többek között ezért is adják meg sok helyen a vallásos okból való felmentést a beinjektálási kötelezettség alól, mert egyébként ez elég jól dokumentált és bizonyítható információ. Ez az információ kb. egy hete még nyíltabb megerősítésre került egy kiszivárgott email miatt, amit a Pfizer egyik fejese küldött szét az alkalmazottak közt. Röviden kb. arról szólt, hogy mindenki tartsa a száját a magzatokból származó sejtek miatt, a közvéleménynek ezt nem kell tudnia. Az alábbi videóban pedig az látható, ahogy a Project Veritas riportere bevárta a háza előtt, hogy megkérdezze erről, mire a nő azonnal futásnak eredt és bemenekült:D! És ha már én ilyen jót nevettem ezen, akkor miért is tartóztatnám fel a nevetés lélekre ható gyógyhatását éppen tőletek:)? Itt van tehát a link, illetve akkor már le is fordítom a szöveget, a videó amúgy sincs egy perc sem:

Riporter: Ön Vanessa? (A nő elkezd spurizni) Vanessa Gelman, a Project Veritas tudósítója vagyok...

Bejátszás, ahol felolvasnak az említett email-ből:

Vanessa Gelman Washington-ban dolgozik a cég nemzetközi kutatásainak rangidős vezetőjeként, tőle idézünk: "A vállalat ügyeit tekintetbe véve el akarjuk kerülni, hogy a magzatsejtekről való információ kikerüljön és elterjedjen. Úgy véljük, hogy a kockázat, ami ennek az információnak a közlésével járna, az túlsúlyban van bármiféle előnyhöz képest, különös tekintettel azon átlagemberekre, akik olyan módon használnák ezt az információt, ahogy azt mi nem akarjuk, hogy a közvélemény elé kerüljön.

Riporter: Kisasszony, miért küldött ki email-eket, amelyekben arra utasítja a Pfizer alkalmazottjait, hogy ne tegyenek jelentést arról, hogy magzati sejteket használnak? Kisasszony? Mi egyebet rejtenek még el a nyilvánosság elől? Kisasszony, mit rejt még el a nyilvánosság elől? Az embereknek ezt tudniuk kell.

Ez hát a helyzet, szerettünk volna feltenni néhány kérdést, ő pedig rohanni kezdett. Szerintünk az embereknek tudniuk kell ezekről a magzati sejtekről szóló email-ekről. Szerettük volna hallani a kommentárját, ő viszont elfutott. Van, hogy nem akarnak válaszolni az elkövetett szélhámosságaik miatt. Mi megtesszük, ami tőlünk telik, a kérdés csak az, hogy ki a következő?

(2021. 10. 17.)

15 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Friss imaválasz és útmutatás

Mint ahogy arról korábban már többször is írtam, időről-időre előfordul, hogy Isten tanácsát kérem valamiben, hogy hogyan tovább. Ha pedig épp nincs válasz, akkor azt úgy értelmezem, hogy ez rám lett

Egy rövidke bizonyság

Az imént történt, gondoltam megosztom, mert nagyon jó: imádkoztam Istenhez néhány dologgal kapcsolatban, többek közt bocsánatot kértem, amiért néhány nappal ezelőtt egy kissé megrettentem a világra né

Leomlott az ördögi emlékmű

Ennél remekebb hírre talán nem is ébredhettem volna a hetedik hónap hetedik napján: a Georgia Guidestones összeomlott:)!!! Aki nem tudná, hogy mi (volt) ez, keressen rá, olvasgasson utána, a lényeg rö

Post: Blog2_Post
bottom of page