top of page

Előkép és előprogramozás?

Frissítve: 2021. júl. 6.

"Tűz a mexikói öbölben egy olajvezeték elrepedése után"



"A második angyal is trombitált, és mint egy tűzzel égő nagy hegy vetteték a tengerbe; és a tengernek harmadrésze vérré lőn" (Jelenések 8:8)


"A harmadik angyal is trombitált, és leesék az égről egy nagy csillag, égve, mint egy fáklya, és esék a folyóvizeknek harmadrészére, és a vizek forrásaira" (Jelenések 8:10)


"Az ötödik angyal is trombitált, és látám, hogy egy csillag esett le az égről a földre, és adaték annak a mélység kútjának kulcsa. Megnyitá azért a mélységnek kútját: és füst jöve fel a kútból, mint egy nagy kemenczének füstje; és meghomályosodék a nap és a levegőég a kút füstje miatt. A füstből pedig sáskák jövének ki a földre; és adaték azoknak hatalom, mint hatalmuk van a föld skorpióinak. És megmondaték nékik, hogy a földnek füvét ne bántsák, se semmi zöldelőt, se semmi élőfát, hanem csak azokat az embereket, akiknek homlokukon nincsen az Istennek pecséte. És adaték azoknak, hogy meg ne öljék őket, hanem hogy kínoztassanak öt hónapig; és azoknak kínzása olyan, mint a skorpió kínzása, mikor megmarja az embert. Annakokáért azokban a napokban keresik az emberek a halált, de nem találják meg azt; és kívánnának meghalni, de a halál elmegy előlük." (Jelenések 9:1-6)


Részlet egy sorozatból, 2010-ből:



Szövegrészlet magyarul:


"Krízishelyzet a mexikói öbölben: A DP nevű olajtársaság ismét nagy hibát vétett - a cég ezúttal egy másik dimenzióba fúrt lyukat. Nyilatkozatuk szerint tudták, hogy van ott egy másik dimenzióba vezető portál, de nem gondolták, hogy ha keresztülfúrnak rajta, az problémássá válhat. Az idegen dimenzióból e pillanatban is kreatúrák százai ömlenek át a mi valóságunkba, nagy pusztítást okozva."


Az analógia nem tökéletes, mivel a lények itt ölik is az embereket, nem csak kínozzák, de a sátán nyilván olyan részletekben hazudik, amilyenekben csak akar, a koncepció a lényeg és az elhumorizálásba ágyazott előprogramozás. Na meg persze a törekvés, amivel Istent próbálja utánozni, mivel Isten helyére akar lépni és azt igyekszik mutogatni magáról, hogy ő is ismeri a jövőt, ő is előre közli a dolgokat, mintha ő is kívül lenne az időn. Ez persze csak gyenge másolat az állhatatlanok számára, hiszen hozott anyagból dolgozik: Isten már jóval előbb elmondta, mi lesz, és csak az áll meg, amit Ő mondott. Csakis Ő van idő, tér és anyag felett.


(2021. 07. 05.)

9 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Friss imaválasz és útmutatás

Mint ahogy arról korábban már többször is írtam, időről-időre előfordul, hogy Isten tanácsát kérem valamiben, hogy hogyan tovább. Ha pedig épp nincs válasz, akkor azt úgy értelmezem, hogy ez rám lett

Egy rövidke bizonyság

Az imént történt, gondoltam megosztom, mert nagyon jó: imádkoztam Istenhez néhány dologgal kapcsolatban, többek közt bocsánatot kértem, amiért néhány nappal ezelőtt egy kissé megrettentem a világra né

Leomlott az ördögi emlékmű

Ennél remekebb hírre talán nem is ébredhettem volna a hetedik hónap hetedik napján: a Georgia Guidestones összeomlott:)!!! Aki nem tudná, hogy mi (volt) ez, keressen rá, olvasgasson utána, a lényeg rö

Post: Blog2_Post
bottom of page