top of page

"Ezt látván is tovább állnak a sorban"


Néhány komment:


"A sátánnak most igazán jól megy az emberek megtévesztése. Sajnos csak kevesen látják ezt."

"És látják, hogy valaki így reagál az injekció után... én futnék!!!"

"Bárcsak végre elfordulna ez a sok elveszett lélek a bűnös útjaiktól és a fényhez folyamodnának és megmenekülnének. A názáreti Jézus Krisztus nevében imádkozom."

"Nyilvánvaló, hogy erős megtévesztés tart sok embert a markában. Nekünk, akik ébren vagyunk, imádkoznunk kell, hogy a vakság fátyla lekerüljön az emberekről."

"Sok-sok éven át butították az embereket olyannyira, hogy csak követik azt, amit mondanak nekik. Nagyon szomorú látni, hogy mi történt az úgynevezett intelligens embertársaimmal."

"Hihetetlen. Arra az Igére emlékeztet, amely szerint erős tévelygésben lesznek."

Valaki erre:

"És Isten ezért erős tévelygést küld rájuk, hogy higgyenek a hazugságnak, és így mindazok elveszik ítéletüket, akik nem az igazságnak hittek, hanem a gonoszságban gyönyörködtek (2Tesszalonika 2:11-12)"

"Azt látjuk, hogy tömeges méretekben próbálják arra manipulálni az embereket, hogy kételkedjenek a saját józan eszükben, ennek az eredménye ez a stockholm-szindróma, amit a világ most megél. Mintha az emberek feladták volna a kritikus gondolkodás képességét, amit elég szomorú látni. Pszichológiai szempontból érdekes kísérlet. És jól tudjuk, hogy ezek a gonosz kormányok mennyire élvezik a pszichológiai kísérleteiket."

"A gond csak az, hogy mi, akik nem adattuk be, mi is kezdünk megbetegedni azok közelében, akik beadatták. Erről nincsenek híradások, és persze "megcáfolni" sem igyekeznek. Hisz nem is tudják. A munkahelyen honnan fogjuk tudni, hogy ki kapta meg? Az osztályomon a legtöbb lemming beadatta, szeptembertől pedig újra állományba kell állnunk. Nem várom..."

"Ez is olyan, hogy ha nem látnám, el sem hinném. Elképesztő."

"Van szemük, de nem látnak, van fülük, de nem hallanak, olyan szomorú"

"Ez a vakcina valami IQ-teszt lehet"

"Ezt hívják úgy, hogy a nyáj megritkítása... csak csóválom a fejem"

"Itt élek egy oltóközpontra néző lakásban. Akik kocsival jönnek ide, az oltás után még tizenöt percig ott ülnek az autójukban. Körülbelül hat alkalommal láttam, hogy az orvosoknak a kocsijukban kellett ellátniuk őket az oltásra történt reakcióik miatt. Közben az emberek ott állnak a sorban és látják mindezt."

"Gondolom megkapják utána az INGYENES AJÁNDÉKUTALVÁNYAIKAT és a SZENDVICSEIKET"

"Megtesznek bármit, amit a kormány mond nekik"

"Hát, a tévé azt mondja, hogy biztonságos..."

"Mit mond a nő? Ez azután történt vele, hogy megszúrták?"

Valaki erre:

"Igen, azt mondja, hogy 'Istenem, ez a srác milyen fiatal és mégis ilyen görcsöt kapott'. És igen, azután lett, hogy megkapta az 'adagját'. És nem, nem a vodka-adagját!"

"Öngyilkos szekta"


(2021. 07. 03)

8 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Friss imaválasz és útmutatás

Mint ahogy arról korábban már többször is írtam, időről-időre előfordul, hogy Isten tanácsát kérem valamiben, hogy hogyan tovább. Ha pedig épp nincs válasz, akkor azt úgy értelmezem, hogy ez rám lett

Egy rövidke bizonyság

Az imént történt, gondoltam megosztom, mert nagyon jó: imádkoztam Istenhez néhány dologgal kapcsolatban, többek közt bocsánatot kértem, amiért néhány nappal ezelőtt egy kissé megrettentem a világra né

Leomlott az ördögi emlékmű

Ennél remekebb hírre talán nem is ébredhettem volna a hetedik hónap hetedik napján: a Georgia Guidestones összeomlott:)!!! Aki nem tudná, hogy mi (volt) ez, keressen rá, olvasgasson utána, a lényeg rö

Post: Blog2_Post
bottom of page