top of page

"Ismeretlen, drasztikus változások"

Ezt a cikket olyan jó összefoglalónak találtam, hogy készítenem kellett hozzá egy fordítást. Két megjegyzés: a végén előkerül némi magyar (politikai) vonatkozás, de nem ez keltette fel a figyelmem, már azelőtt eldöntöttem, hogy lefordítom, mielőtt elértem volna odáig; én magam semmilyen szinten nem politizálok, semmilyen pártot vagy politikust nem támogatok, gyümölcseik alapján úgy ítélem meg őket, hogy minimum istentelenek, rosszabb esetben pedig gyakorló okkultisták és/vagy sátánisták, bármiképp is adják elő magukat. A másik megjegyzés: az utolsó bekezdésben a szerző eredeti szövegéből kihagytam azt, hogy "kérd Jézust, hogy a szívedbe költözzön", mert ilyet nem ír a Biblia. Ha elfogadtuk az evangéliumot (1Korintus 15:1-4), azaz elhittük, hogy Jézus Krisztus meghalt a bűneinkért, hogy eltemették és hogy feltámadt a harmadik napon és egyedül az Ő áldozatában bízunk az örök életünkre nézve, nem pedig a saját vallásos vagy egyéb tetteinkben, akkor újjászülettünk, új teremtés vagyunk és örök életünk van. Ehhez hozzáadni nem kell egyebet. Most, hogy mindez világos, jöjjön a cikk és a magyar szöveg:

Daymond Duck: Ismeretlen, drasztikus változások jönnek

Az Új Világrend (világkormány) kapcsán Klaus Schwab, a Világgazdasági Fórum (World Economic Forum, WEF) feje 2022. március 31-én a következőket nyilatkozta: "Még nem vagyunk tisztában a mértékükkel és hogy pontosan milyen változások fognak történni, azonban tudjuk, hogy a globális energiarendszerek, az élelmiszer-, és az ellátmányláncolatok mélyen érintettek lesznek."

A globalisták nem tudják, hogy pontosan milyen és mekkora hatása lesz annak, amit tesznek, mégis drasztikusan meg kívánják változtatni a világot, beleértve az energia-, élelmiszer-, és ellátmányláncolatainkat. Amit tesznek, azt Jézus a "Nagy Nyomorúságnak", illetve "ama napok nyomorúságai"-nak nevezte (Máté 24:21,29), ami rosszabb lesz, mint bármi, ami azelőtt a Földön történt (Máté 24:21).

Az olvasó kérdezheti, hogy "Egy szerető Isten miért engedné meg, hogy megválasztásra nem került, gonosz emberek bevezessék ezeket a drasztikus változásokat a világunkba?" Gondolkodj el azon, ami Amerikában (és a világban) megy: kidobtuk Istent szinte minden iskolából, bíróságról, kormányból, kidobtuk Őt az otthonainkból, kidobtuk Őt a legtöbb gyülekezetből. Az országunkat abortált kisgyerekek vérében fürdetjük, a kormányunk pedig kereskedik az abortált kisgyerekek testrészeivel (egy nemzet ennél nem is lehetne barbárabb). Olyan embereket választottunk vezetőinknek, akik azt mondják, hogy keresztények, de az abortusz mellett szavaznak, a meleglobbi mellett szavaznak, istentelen bírákat neveznek ki, visszautasítják, hogy megbüntessék a bűnözőket, a szavazataikat pedig azokért adják, akik a kampányaikat fizették, ami pedig az átlagpolgár számára a legjobb lenne, azt figyelmen kívül hagyják.

Nyíltan káromoljuk Istent könyvekben, filmekben, a tévében és a médiában, ezt az istenkáromlást pedig mára már "normálisnak" fogadjuk el. Némelyik iskolánk pornográfiát "tanít" és mutat a gyerekeknek, és erősködnek amellett, hogy ezt már az óvodákban is megtehessék.

Rengeteg vezetőnk dolgozik azon, hogy kiépüljön egy Új Világrend, amit a Biblia állítása szerint egy sátánimádó fog vezetni és amely világkormány minden istent imádni fog a Biblia Istenén kívül; amely a zsidó-keresztény tanításokkal ellentétes törvényeket fog hozni; amely üldözni fogja a hívőket és kivégzi őket; amely még az Isten által felállított határokat is eltörli, hogy fenntarthassa a világ feletti uralmát; és amely védeni fogja a drogokat használókat.

A médiában sem bízhatunk többé, semmilyen formában - némely csatorna inkább direkte hazudik, mintsem az igazságot mondaná el.

Amerikát megrontották és még nagyobb romlottság is közeledik, az emberek pedig elvesznek majd az ismeret hiánya miatt, de ezt nem sokan fogják hallani a gyülekezetükben.

És lehetne ezt még sorolni, mindenesetre ha az a kérdés, hogy "Egy szerető Isten miért engedné meg, hogy megválasztásra nem került, gonosz emberek bevezessék ezeket a drasztikus változásokat a világunkba?", akkor én úgy kérdeznék vissza, hogy "Miért ne engedné meg, mikor ilyen sokan tudomást sem vesznek az Igéjéről és az akaratáról?"

Íme néhány hír, amelyre felfigyeltem az utóbbi napokban:

1. 2022. március 21. hallottam, ahogy egy bemondó az ukrajnai háborúról beszél és azt mondja, hogy némely helyeken az utcákon hevernek a holttestek, az életben maradtak pedig nem tudnak előjönni, hogy eltemethessék őket. Az jutott eszembe erről, amit Ézsaiás próféta mondott a nyomorúság időszakáról:

"És megragad hét asszony egy férfit ama napon, mondván: A magunk kenyerét esszük és a mi ruhánkba öltözködünk, csak hadd neveztessünk a te nevedről, és vedd le rólunk gyalázatunkat!" (Ézsaiás 3:28)

A nyomorúság ideje alatt olyan sok férfit fognak megölni, hogy hét asszony is hajlandó lesz megosztozni egyetlen férfin, hogy gyerekük lehessen. Érdekes, hogy az ezt követő fejezet már nem a nyomorúságról szól, hanem Krisztus ezeréves uralmáról. Az ismeretlen változások, amelyekről Schwab beszélt, mind a hét évnyi káoszhoz és megpróbáltatáshoz vezetnek majd (Sofóniás 1:15), amelyet ezer csodálatos év fog követni, amikor Jézus a Földön lesz majd és uralkodik minden felett (Ézsaiás 4).

2. 2022. március 30-án hírül adták, hogy Izrael kiüríteni tervez egy Megiddóban található börtönt, mert a tisztviselők szerint egy harmadik századbeli templomra épült, amely a legöregebb templom lehet a világon. A börtön ügyintézői több mozaikot találtak a börtön alatt, az egyiket ezzel a görög szöveggel: "Jézus Krisztus Istennek". Ez a harmadik észak-Izraelben fellelt mozaik, amely említést tesz Jézusról. A mozaik abban különül el a többitől, hogy Jézust Istennek nevezi. A helyet valószínűleg turistalátványosságnak szánják.

3. Az ENSZ Menekültügyi Főbizottságának 2022. március 30-i nyilatkozata alapján több, mint négy millió ukrajnai hagyta el Ukrajnát, több, mint tíz millió ukrajnai hagyta el az otthonát és körülbelül tizenhárom millió ukrajnai nem tud elmenekülni. "Óriási humanitárius válsággal nézünk szembe, amely percről percre növekszik".

(Megjegyzés a zsidókkal kapcsolatban, akik a korszak végén visszatérnek az Ígéret Földjére: egy 2022. április 1-i jelentés szerint majdnem nyolcezer ukrajnai zsidó települt át Izraelbe az elmúlt öt hétben, és további ezrek várhatóak.)

4. Egy múlt heti cikkemben már olvashattuk:

2022. március 24-én a demokrata Biden elnök ezt mondta: "Oroszország ukrajnai inváziója miatt élelmiszerhiányok lesznek... valóban meg fog történni." A Bloomberg analitikusa, Alexis Maxwell ezt "lassú lefolyású katasztrófának" nevezte.

2022. március 29-én Roger Marshall republikánus amerikai szenátor ezt mondta: "Innentől számítva egy vagy két éven belül éhínség lesz. Úgy vélem, hogy két év után pedig még rosszabbra fordul".

Öt nap leforgása alatt két magas rangú amerikai politikus, az Egyesült Államok elnöke és a Szenátus Mezőgazdasági Bizottságának egy tagja, tehát egy demokrata és egy republikánus is arra figyelmeztetett, hogy élelmiszerhiány és éhínség jön (az Államokban feltehetőleg egy-két éven belül). Mindezt annak tudatában vizsgáljuk, hogy Jézus szerint az éhínség a szülési fájdalmak, illetve a "sok nyomorúságnak" kezdete (Máté 24:8), hogy a hiperinfláció, a gazdasági összeomlás és az éhínség az apokalipszis négy lovasának egyike a nyomorúság időszakában (Jelenések 6:5-6), továbbá a VGF feje is azt nyilatkozta nemrég, hogy az elkövetkező változások mélyen érintik majd az élelmiszer-ellátmányunkat. Ezen a ponton jegyezném meg, hogy e sorok írója szerint a nagy nyomorúság előtti elragadtatás a helyes nézet.

Kapcsolódik még:

2022. április 1-én Spanyolországban elfogadtak egy törvényt, amely engedélyezi a bevásárlóközpontoknak, hogy felső határt szabjanak termékekre, hogy egy személy mennyit vásárolhat belőlük, ha azt gyanítják, hogy pánikszerű vásárlási roham várható.

2022. április 3-án Oroszország azzal fenyegetőzött, hogy nem ad el több élelmiszert (pl. búzát) és mezőgazdasági terméket (pl. műtrágyát) az Egyesül Államoknak, ha az további szankciókat hoz ellene.

Egy 2022. április 4-i jelentés szerint Németországban bizonyos élelmiszerek (hús és vaj) ára egyetlen nap alatt 20-50%-kal emelkedett.

2022. április 6-án két Federal Reserve-nél dolgozó közgazdász figyelmeztetését tették közzé Dallas-ból, miszerint elkerülhetetlen egy globális gazdasági visszaesés, amennyiben 2022 hátralévő részére Oroszország visszatartja az általa eladásra kínált kőolajat, földgázt, műtrágyát, búzát, valamint egyéb termékeit. A két közgazdász szerint a problémák először Latin-Amerikában és Délkelet-Ázsiában ütik majd fel a fejüket, ahol az emberek kevesebbet fognak keresni, de ez végül eléri az Egyesül Államokat is. Sok múlik azon, hogy az USA Oroszországra kibocsátott szankciói mennyi ideig tartanak, ha pedig nem állnak el ezektől mielőbb, az országra is hatással lesz.

5. Az inflációval és éhínséggel kapcsolatban: 2022. március 29-én a BlackRock (a világ legnagyobb vagyonkezelői cége) elnökének nyilatkozata szerint "Először lesz példa arra ebben a nemzedékben, hogy az amerikai polgárok hiába mennek majd az üzletekbe, nem tudják majd megvásárolni azt, amit akartak". Ugyanezen a napon a Bloomberg azt tette közzé, hogy egy átlagos amerikai ugyanazokért a termékekért és szolgáltatásokért 5200 dollárral (kb. 1 800 000 Ft) fog többet fizetni 2022-ben, az ételért pedig 2200 dollárral (kb. 765 000 Ft) többet.

(Megjegyzés: noha az infláció negyven év óta most a legmagasabb, Biden elnök mégis azt nyilatkozta a múlt hónap közepén, hogy a gazdasági stratégiája működik.)

6. Az Új Világrenddel (közös világkormánnyal) kapcsolatban: 2022. március 30-án Lavrov és Yi, Oroszország és Kína külügyminiszterei találkoztak és kijelentették, hogy a két nemzet együttes erővel dolgozik azon, hogy létrehozzanak egy "több lábon álló, igazságos és demokratikus világrendet". Oroszország és Kína hajlandó támogatni egy világkormányt, amelyet ők dominálnak, de nem egy olyan diktatórikus világkormányt, amely az EU és az USA befolyása alatt áll.

(Megjegyzés: a "több lábon álló, igazságos és demokratikus világrend" kifejezés a hatalom több nemzetből vagy szervezetből származó vezetők közti elosztására is utalhat, lsd. a tíz királyt a Jelenések könyvéből. Eszerint Oroszország és Kína úgy véli, hogy az Új Világrend hatalma túlságosan is az EU és az USA kezében összpontosul, ők pedig át kívánják rendezni ezt, újra elosztanák.)

7. Továbbra is az Új Világrenddel kapcsolatban: 2022. március 29-én és 30-án tartották az éves Világkormány-csúcstalálkozót Dubai-ban, első témájuk pedig ez volt: "Készen állunk-e egy Új Világrendre?"

Dr. Pippa Malgrem közgazdász és George W. Bush korábbi elnök tanácsadója a digitális pénznemről beszélt: "Ennek segítségével egy közel tökéletes módon rögzíthetünk minden egyes tranzakciót, ami csak történik, jóval átláthatóbbá téve a folyamatokat."

A nap későbbi részében Klaus Schwab, a Világgazdasági Fórum alapítója tartotta meg a vitaindító előadást, melynek során azt mondta, hogy "Eljött az idő, hogy a világ kormányai egyesüljenek és késedelem nélkül hozzáfogjanak az olyan globális problémák megoldásához, mint a klímaváltozás vagy a kereskedelmi és gazdasági szakadások."

(A figyelmünkbe ajánlom a Dániel 7:23-at: "A negyedik állat a negyedik ország lesz e földön, amely különb lesz minden országnál, és megeszi az egész földet, és eltapodja és szétzúzza azt". A 28-ik versben Dániel megrémül a látomástól, amely a globalisták által elhozott gonosz, pusztító kormányzatot mutatja meg. A Jelenések könyvében, a 13:4-7 szakaszban János azt írja, hogy a sátánimádó antikrisztust fogják elfogadni messiásukként.)

8. 2022. március 31-én a korábban elnökjelöltként indult Ron Paul azt nyilatkozta, hogy az Egyesült Államoknak ki kellene lépnie a NATO-ból és a békét kellene elősegítenie ahelyett, hogy aláássa azt.

9. John Haller 2022. április 3-án közzétett, próféciákhoz kapcsolódó hírösszefoglalójában lejátszott egy videót, melyen Klaus Schwab (VGF) beszél a 2019-es Chicago-i Világügyi Tanácson (The Chicago Council of Global Affairs). Schwab úgy definiálta a negyedik ipari forradalmat (más néven a "nagy újraindítást"), mint "a testi, digitális és biológiai azonosítóink eggyé olvadása".

Nem vagyok a téma szakértője, de nekem nagyon úgy hangzik, hogy a testi, digitális és biológiai azonosítóinkat egyetlen fájlhoz kötik egy számítógépes rendszerben, hogy a világkormány pontosan ellenőrizhessen és nyomon követhessen minket. Ahogy egy olvasónk is fogalmazta nemrég: "Nincs oltás, nincs munka; nincs jel, nincs fej." (Utalván azok lefejezésére, akik a nyomorúság alatt elutasítják a fenevad bélyegének felvételét - a ford. megjegyzése)

(Megfigyelés: vegyük észre, mennyi utalást tettek az Új Világrendre egyetlen hét leforgása alatt. Nyíltan látható, ahogy közeledik, többé nem "összeesküvés-elmélet".)

10. A közeledő istentelen világvallással kapcsolatban: 2022. március 24-én Zelensky, Ukrajna elnöke gyakorlatilag követelte Magyarország miniszterelnökétől, Orbán Viktortól, hogy csatlakozzon az EU-hoz az Oroszország elleni szankciókban, melyekkel Ukrajna megszállása miatt sújtják, továbbá küldjön fegyvereket Ukrajnának. A jelentés szerint Orbán két okból utasította vissza: Orbán úgy véli, hogy Magyarország érdeke az, hogy kimaradjon a háborúból, illetve Orbán folyamatosan ellene van az EU-s intézkedéseknek, melyekkel egy keresztény identitás nélküli új Európát próbálnak létrehozni (úgy hangzik, hogy az antikrisztus szelleme él és virul az EU-ban).

11. Lót napjaival kapcsolatban: 2022. március 31-én a Biden-féle kabinet nyilvánosan kiállt a kisgyermekek nemének megváltoztatása és az e célból végzett műtétek finanszírozása mellett. Ez egy újabb nyílt elutasítása annak, amit a Biblia tanít, valamint jóváhagyása olyasminek, ami utálatosság Isten előtt. Ugyanezen a napon a külügyminisztérium bejelentette, hogy az állampolgárok "nemnélkülinek" is azonosíthatják magukat azzal, ha egy X-et tesznek az útlevelükbe "férfi" vagy "nő" helyett.

12. Az eladás és vétel nyomon követéséről az Egyesült Államokban: 2022. márius 21-én Elizabeth Warren szenátor azt nyilatkozta, hogy itt az ideje, hogy az USA létrehozzon egy digitális pénznemű központi bankot.

És végezetül: készen állsz az elragadtatásra?

Ha kész akarsz lenni az elragadtatásra és a Mennybe szeretnél kerülni, újjá kell születned (János 3:3). Isten szeret téged, és ha még nem tetted volna, őszintén ismerd el Neki, hogy bűnös vagy, hidd el, hogy Jézus Krisztus Isten szűztől született, bűntelen Fia, Aki meghalt a világ bűneiért, Akit eltemettek és Aki feltámadt a halálból; Őt, Jézus Krisztust kérd, hogy bocsássa meg a bűneidet, kérd, hogy tisztítson meg és hogy legyen a Megváltód. Ha ezt megtetted, mondd el valakinek, hogy így tettél.

(2022. 04. 11.)

32 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Friss imaválasz és útmutatás

Mint ahogy arról korábban már többször is írtam, időről-időre előfordul, hogy Isten tanácsát kérem valamiben, hogy hogyan tovább. Ha pedig épp nincs válasz, akkor azt úgy értelmezem, hogy ez rám lett

Egy rövidke bizonyság

Az imént történt, gondoltam megosztom, mert nagyon jó: imádkoztam Istenhez néhány dologgal kapcsolatban, többek közt bocsánatot kértem, amiért néhány nappal ezelőtt egy kissé megrettentem a világra né

Leomlott az ördögi emlékmű

Ennél remekebb hírre talán nem is ébredhettem volna a hetedik hónap hetedik napján: a Georgia Guidestones összeomlott:)!!! Aki nem tudná, hogy mi (volt) ez, keressen rá, olvasgasson utána, a lényeg rö

Post: Blog2_Post
bottom of page