top of page

Járatok ezreit törölték...

...a beoltott pilóták megbetegedése, illetve halála miatt (Darcy Schoening):



Magyar szöveg (igazoló linkek az eredeti cikkben):

A Journal of Trombosis and Heamostasis (egy trombózissal és vérpangással foglalkozó szaklap) 2014-es tanulmánya szerint a gyakori és hosszan tartó légi utazás miatt a pilóták sokkal inkább ki vannak téve a vérrögképződés veszélyének. A pilótákat arra ösztönzik, hogy legyenek tudatában a mélyvénás trombózis és a vérrögösödés jeleinek, megelőzésként pedig viseljenek szorítóharisnyát és nyújtóztassák ki a lábaikat a hosszú ideig tartó repülések során.

A Medical News Today 2021. június 15-én közzétett tanulmánya szerint akik beadatták az AstraZeneca COVID19-oltást, azoknál nagyobb eséllyel alakul ki vérrög és nagyobb eséllyel esik le a trombociták száma. Bizonyos tudósok hipotézise szerint mivel a beoltott anyagban lévő etilén-diamin-tetraecetsav (angol rövidítés: EDTA) teljes testre kiható reakciót okoz, ezért az emberi testben lévő trombocitákkal találkozó vakcina aktivizálja őket, melynek következtében megváltoztatják az alakjukat és kémiai jelzéseket közvetítenek az immunrendszer felé. Úgynevezett 4-es trombocita, ill. vérlemezke faktorokat küldenek (angolul platelet factor 4, vagyis PF4), melyek a vérrögképződésre felügyelnek.

Azonban némely esetben meghatározatlan idő után a PF4 hozzákapcsolódik a vakcina anyagához, és nagyobb komplexusokat, azaz molekula-együtteseket alakítanak ki. Mivel ezek a komplexusok "ismeretlenek", az emberi test fenyegető elemként azonosítja őket. Emiatt az immunsejtek tévedésből a PF4-et is megtámadják, így azok nem tudják megakadályozni a problémás vérsejtek vérröggé alakulását, amint az megfigyelhető volt bizonyos személyeknél, akiket a COVID19-es vakcinával beoltották.

A pilóták veszélyeztetettebbek a vérrögképződés kialakulására nézve. A COVID19-es vakcinával beoltottak szintén veszélyeztetettebbek ugyanerre nézve. A Reuter's és a Fact Checkers (kb. tényellenőrzők) nem tudják elrejteni a tényt, hogy a magas veszélyeztetettség magas veszélyeztetettséggel tetézve potenciális katasztrófa, de egyik csoportnak sincs érdekeltsége sem az igazságban, sem az emberi élet megóvásában, ahogy azt a folyamatosan kibocsátott propaganda is bizonyítja.

A Delta Airlines a COVID19-es vakcinát minden új alkalmazottja számára kötelezővé tette, ezzel kitéve őket a vérrögképződés és az elhalálozás kockázatának. Az American Airlines nem tette kötelezővé, hanem egy nap szabadsággal és 50 dollárral jutalmazza. Az oltással járó kockázatot sem a Delta, sem a American nem említi sem a földi alkalmazottjainak, sem azoknak, akik rengeteg időt töltenek a felhők között.

[Közbeékelt hír: Amerikai járatok százait törölték pilótahiány miatt, 2021. június 19, 18:00

Az American Airlines vasárnap több, mint száz járatot, azt megelőzően pedig több száz járatot törölt, miután legénység és kiszolgáló személyzet hiányában képtelen volt működtetni a nyári utazási hálózatát]

A British Airways-nél a héten legalább négy pilóta halt meg, de a légitársaság fontosnak tartotta közölni, hogy ezeknek nincs köze egymáshoz; A Reuter és a Fact Checkers nagy erőkkel munkálkodik azon, hogy eloszlassa azt a szóbeszédet, mely szerint a pilóták a COVID19-es vakcinától haltak meg. A British Airways azzal büszkélkedik, hogy az alkalmazottjainak 85%-a oltatta be magát. A légitársaságok akkora sietséggel igyekeznek engedelmeskedni a COVID19-es vakcina narratívájának, hogy közben teljesen elfeledkeztek arról, hogy a saját alkalmazottjaik egészsége, jólléte forog kockán.

A flightware.com weblapja szerint a világjáratok esetében a törlések száma évente körülbelül 120 000. Egy nap leforgása alatt átlagban 329 járat kerül törlése. Két napra kivetítve ez 658. Pénteken és szombaton összesen 3533 járatot töröltek. Ez világszerte 580%-os növekedés, mindössze két nap alatt.

A British Airways tweet-je (2021. június 17., 20:21):

"A pilótaközösségünk négy tagja nemrég sajnálatosan elhalálozott. Sokat gondolunk a családjaikra, barátaikra. Azonban azoknak a közösségi médiákban történő spekulációknak semmi valóságalapja nincs, hogy a négy halálesetnek köze lenne egymáshoz. - Julie"

A Southwest Airlines az elmúlt héten szintén több száz járatot törölt, a törlések és késések okaként olyan problémákat jelöltek meg, mint technikai nehézségek és az időjárás. Az American Airlines vasárnap bejelentette, hogy július közepéig ismét több száz járatot fognak törölni. Az előre való törlések miatt az American az időjárást és a munkaerőhiányt okolta. A British Airways, akiknél nemrég legalább négy pilóta halt meg, szintén járatok százait törölte, de eztán a héten több ezer alkalmazottját küldte szabadságra 85%-os fizetéssel.

Aggodalomra semmi ok, a köznépnek és a naponta hat millió utast szállító pilótáknak szánt vakcina biztonságának és hatékonyságának vizsgálatát ugyanazokra (fősodrású média, Reuters, Fact Checkers) bízták, akik kizárták a Wuhani laborral való kapcsolatot és a 2020-as választások kapcsán feltételezett választási csalásokat. Ezek az ügynökségek a két eset közül az egyikben, a Wuhani laborból való szivárgás esetében meg kellett változtassák az álláspontjukat, miután az addigit már lehetetlen volt tovább fenntartani. Így az sem elképzelhetetlen, hogy a média később a COVID19-vakcinával kapcsolatban is az ellenkezőjére váltsa az álláspontját... amikor már lehetetlenné válik másképp tenni.

A pilóták már eleve nagyobb eséllyel kaphatnak vérrögöt, mint az átlagemberek; egy olyan oltással kapcsolatban, amelynél magas a vérrögképződés veszélye, a veszélyeztetettek közé sorolni őket nem félretájékoztatás, hanem tudomány.

Ennélfogva pedig a pilótáknak élniük kellene az egészségügyi szabadságukkal és meg kellene tagadniuk az oltás elfogadását. De az igazság nem egyhamar fog napvilágra kerülni.


(2021. 07. 11.)

13 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Friss imaválasz és útmutatás

Mint ahogy arról korábban már többször is írtam, időről-időre előfordul, hogy Isten tanácsát kérem valamiben, hogy hogyan tovább. Ha pedig épp nincs válasz, akkor azt úgy értelmezem, hogy ez rám lett

Egy rövidke bizonyság

Az imént történt, gondoltam megosztom, mert nagyon jó: imádkoztam Istenhez néhány dologgal kapcsolatban, többek közt bocsánatot kértem, amiért néhány nappal ezelőtt egy kissé megrettentem a világra né

Leomlott az ördögi emlékmű

Ennél remekebb hírre talán nem is ébredhettem volna a hetedik hónap hetedik napján: a Georgia Guidestones összeomlott:)!!! Aki nem tudná, hogy mi (volt) ez, keressen rá, olvasgasson utána, a lényeg rö

Post: Blog2_Post
bottom of page