top of page

Néhány szó a "predictive programming"-ról

Találkoztam mostanában a szokásosnál is érdekesebb jelenségekkel, már ami a prediktív programozást illeti, ezekről most érdemes lehet szólni egy keveset. Ez a kifejezés nagyjából annyit takar, hogy a szórakoztató-, és egyéb médiumokon keresztül felkészítik az embereket arra, ami történni fog, amit tenni fognak. Felkészítés alatt itt nem valami humánus hozzáállást kell érteni, arra szolgál, hogy amikor megtörténik, akkor az emberek könnyebben elfogadják, nem valami teljesen új dologgal fognak találkozni, már találkoztak vele filmekben, és persze a közbeszédben is ott volt valamilyen módon. Az ilyesmi nagyobb vonalakban is ábrázolásra kerülhet, nem feltétlenül kell teljesen direkt dolgokra gondolni, bár erre hajazó esetekre is akad azért példa, például a 2007-es Vexille c. animációs filmben (53:22-től, vagy még inkább 54:57-től pár percig):

Vagy ami itt látható az első pár percben:

De most nem is elsősorban ez a téma fogta meg a figyelmemet, hanem amit a földönkívüli-témában tesznek. Ezzel kapcsolatban nyilván már évtizedek óta megy a programozás, de nagyjából az utóbbi egy évben feltűnően erősödött. Nem csak a filmekben erőltették, hanem például egy izraeli hivatalos személy is azt állította, hogy tudnak a létezésükről:

Illetve biztosan sokan látták azokat a felvételeket is, amelyek a Pentagontól származnak, mert erről több magyar nyelvű cikk is született, a biztonság kedvéért most csekkoltam, ezt bárki megteheti egy egyszerű kereséssel. Viszont most az utóbbi hetekben tényleg rákapcsoltak, hisz nemrég jelentették be, hogy egy nagy beszámolóra készülnek ebben a hónapban, tehát júniusban (nincs pontos dátum, a legutóbbi, amit hallottam, hogy legkorábban június 10-én), amely során titkosított anyagokat is nyilvánosságra hoznak. Hogy most ebben ténylegesen és pontosan mi lesz, előre nem tudhatom, lehet nagyobb a füstje, mint a lángja, viszont ezen felül két újabb érdekességet találtam, az egyik egy további előprogramozás:

Az elején a híradós bemondó azt mondja, hogy a "járvány" kezdete óta Kaliforniában az ufó-észlelések megduplázódtak, és hogy a tengerészettől újabb felvételeket kaptak, amelyeken piramis-alakú tárgyakat lehet látni az égen repkedve (a piramis az okkultban kb. a gonosz világrendszere, amelynek legtetején maga a sátán csücsül). A dalszöveget nem figyeltem, nem nagyon bírom elviselni az ilyen ócska zenét, de a képanyag is elég lehet, pláne ahogy befejeződik. A másik érdekességet tegnap találtam, ez csupán két napos:

Mielőtt valaki félreértené, az teljesen mindegy, hogy valójában mi látható ott, a lényeg az előprogramozás. Hamarosan el fogják játszani az emberiség előtt a földönkívüliekkel való kapcsolatfelvételt. Ugye aki nem tudná, földönkívüliek a közfelfogás szerinti értelemben nem léteznek, tehát olyan értelemben, hogy egy távoli bolygóról vagy egy másik dimenzióból származnának (hacsak a szellemi világot nem tekintjük másik dimenziónak), itt mindössze arról van szó, hogy bukott angyalok és/vagy démonok mutatják magukat ilyesmiknek. Aki nem hiszi, nézze meg a Negyedik típusú megtévesztések c. filmet, magyar felirattal is megtalálható, ha az ott található bizonyítékok alapján sem érti ezt meg, az valószínűleg sehogy sem fogja.

De hogy mire jó ez nekik? Túl azon, hogy ez kétségeket igyekszik támasztani a Bibliával kapcsolatban, gyakorlatban arra is szolgál, hogy majd egy fal-magyarázatot adjon az elragadtatásra. Nehéz megmondani, hogy a világ lakosságának hány százaléka újjászületett keresztény, vannak tippjeim, de igazából lényegtelen, akárhogy is legyen, akármennyien is fogunk távozni Jézus által a hét éves nyomorúság előtt, akkor is lesznek, akik mások szeme láttára fognak eltűnni, a világ pedig kell kapjon a "hatalomtól" egy logikusnak tűnő magyarázatot. A magyarázat pedig kb. az lesz, hogy eljöttek az "atyáink", a földönkívüliek, akiknek útjában volt a sok maradi, fundamentalista keresztény, őket félre kellett tenni az útból, mert akadályai voltak annak, hogy az emberiség végre oly sok idő után egyesülhessen a "teremtőivel", de aggodalomra semmi ok, majd visszahozzák őket, ha már átformálták a gondolkodásmódjukat és készek lesznek. A new age mozgalomban kifejezetten jelen van ez az elgondolás, a hívei közül sokan számítanak is arra, hogy a "bigott keresztények" el fognak tűnni egy időre.

Emellett pedig eszembe jutott, hogy ezzel nem csak az elragadtatást tudják majd "megmagyarázni", hanem a Góg és Magóg-háborút is. Ezzel kapcsolatban kicsit megkövetném magam, mert nemrég azt írtam, hogy nem tudom, hogy ez az elragadtatás előtt vagy után következik be, és ugyan tudni továbbra sem tudom, de elég logikus, hogy utána, hiszen a hét éves nyomorúságot "Jákób háborúságának" is nevezi a Biblia, tehát ez az Izrael ellen indított óriási támadás már valószínűleg csak az elragadtatás után lesz a hét év kezdetén. De akárhogy is legyen, ahogy arról már többször is szó volt, senki nem fog Izrael mellé állni az ellene támadó oroszok, törökök, irániak, stb. ellen, de maga Isten fogja megvédeni őket és eltörli a támadó seregeket az Ő erejével (lásd Ezékiel 38 és 39), hogy megdicsőítse magát a nemzetek előtt. A leírtak alapján tejesen természetfeletti hatása lesz, és akár még ezt is a földönkívüliek számlájára tudják majd írni, mondhatnak valami ilyesmit, hogy pl. már unták ezt a sok vallásháborút, nem bírták tovább nézni, hogy pusztítjuk egymást, ezért beavatkoztak az agresszorok ellen, ők állnak az egész mögött, ők segítették elő a "békét". Izraelben is tudjuk, hogy növekszik a feszültség nem csak katonai értelemben, de az ország belügyeit illetően is, épp kb. két-három napja állt össze az a koalíció, amely most leváltani látszik az eddigi miniszterelnököt, a helyzet komikuma, hogy ez igen szedett-vedett brancs, nemcsak a politikai spektrum mindkét oldaláról vannak tagok, de még muszlimok is részt vesznek benne! Nem is akármilyen muszlimok, hanem a muszlim testvériség még épphogy legális ottani megfelelői. Egész szépen előrevetíti a szövetséget, amelyet az antikrisztus fog megerősíteni az izraeliták és az arabok között, hogy újra áldozhassanak a templomban, és amit persze megszeg majd három és fél év után és maga ül be templomba istenként mutogatva magát, imádatot elvárva. Ezekről is mind volt már szó itt a blogban, nem térek ki rájuk újra, mindenesetre egyre erősebbek a jelek, akármi is fog történni, ez a hónap érdekes egy hónap lesz. Igyekszem megőrizni a józanságomat, de azért elég izgatott vagyok:) Marana Tha!!!

8 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Friss imaválasz és útmutatás

Mint ahogy arról korábban már többször is írtam, időről-időre előfordul, hogy Isten tanácsát kérem valamiben, hogy hogyan tovább. Ha pedig épp nincs válasz, akkor azt úgy értelmezem, hogy ez rám lett

Egy rövidke bizonyság

Az imént történt, gondoltam megosztom, mert nagyon jó: imádkoztam Istenhez néhány dologgal kapcsolatban, többek közt bocsánatot kértem, amiért néhány nappal ezelőtt egy kissé megrettentem a világra né

Leomlott az ördögi emlékmű

Ennél remekebb hírre talán nem is ébredhettem volna a hetedik hónap hetedik napján: a Georgia Guidestones összeomlott:)!!! Aki nem tudná, hogy mi (volt) ez, keressen rá, olvasgasson utána, a lényeg rö

Post: Blog2_Post
bottom of page